1stein projects

Een andere kijk

Een andere kijk op vastgoed. Onze slogan omschrijft waar we voor staan: wij hanteren een andere manier van werken. Met onze werkwijze streven we naar een 100% tevreden klant. Met minder zijn wijzelf niet tevreden.   Wij zetten volop in op persoonlijk contact en het verstrekken van correcte info. We gebruiken steevast duurzame en kwalitatief hoogstaande materialen om onze klanten een zorgeloze thuis te geven nu en tot ver in de toekomst. De aankoop van een woning is voor de meeste mensen dan ook de belangrijkste investering in hun leven.

Een tevreden klant

Correcte info

Een tevreden klant is voor ons iemand die op voorhand te horen krijgt hoeveel het zal kosten en wat er in de prijs inbegrepen is.

We kennen allemaal de verhalen over meerprijzen en onvoorziene of niet-vermelde kosten achteraf.

 • Er zit één stopcontact per kamer. Meerprijs per extra stopcontact.
 • Je kunt onmogelijk een mooie, kwalitatieve keuken kiezen voor het voorziene budget. Meerprijs voor de keuken die je wel graag wilt. Idem dito met het budget voor de badkamer.
 • Ook de keramische vloertegels die je graag zou kiezen zitten niet in het budget. Meerprijs voor die mooie tegel van 60*60 met bijpassende voeg.
 • Laminaat in de slaapkamers is niet inbegrepen. Meerprijs.
 • De aansluitingskosten voor nutsleidingen zijn niet inbegrepen. Meerprijs. Zelfs het verbruik aan water en elektriciteit tijdens de bouwwerken worden aangerekend.
 • De tuin, voortuin en oprit zijn vaak nog een bouwwerf bij de oplevering.
 • Ook de opkuis van de woning wordt vaak extra aangerekend.

Op die manier kost je nieuwe woning al vlug duizenden euro meer dan het bedrag dat je eerst voor ogen had.

Maar ook met de vermelding van bewoonbare oppervlaktes wordt vaak gegoocheld. Heel vaak worden de onafgewerkte, onbewoonbare zolder en zelfs de carport meegeteld bij de berekening van deze bewoonbare oppervlakte.

In werkelijkheid is je nieuwe woning een stuk kleiner dan wat je wordt voorgespiegeld.

Bij ons geen verrassingen.

Bij ons is alles inbegrepen in de verkoopprijs.

 • Standaard worden voldoende stopcontacten voorzien. Voldoende stopcontacten inbegrepen.
 • Voor de budgetten die wij voorzien kies je je droomkeuken en badkamer. Droomkeuken en badkamer inbegrepen.
 • Je kiest uit tientallen keramische tegels. Topvloertegels inbegrepen.
 • In alle ruimtes zijn de vloeren geplaatst. In de slaapkamers leggen we een mooie laminaat. In de badkamer zijn het keramische tegels. Vloerbekleding bovenverdiepingen inbegrepen.
 • Alle aansluitkosten voor nutsleidingen zijn inbegrepen.
 • Tuin, terras en oprit zijn allemaal netjes aangelegd. Inbegrepen.
 • De woning is netjes gekuist. Je kunt meteen verhuizen.

Bij ons geen budgettaire verrassingen.

Bij ons worden de zaken niet mooier voorgesteld dan wat ze zijn.

Bij ons geen addertjes onder het gras.

Wij leveren onze woningen echt instapklaar af.

Altijd bereikbaar

Een persoonlijke aanpak

We zijn 7 dagen op 7, 24 uur op 24 in de weer om onze klanten naar wens te bedienen. Bel ons, stuur ons een mail en binnen de kortste keren bieden we  een antwoord op jouw vraag. We spreken af ter plaatse. We luisteren en overleggen. Pas als jij tevreden bent, is de opdracht voor ons geslaagd.

Kwaliteit

Kwalitatief en duurzaam

Bij de keuze van materialen zijn kwaliteit en duurzaamheid de belangrijkste criteria voor ons. Zo gaan we steeds op zoek naar kwaliteit die tegelijkertijd betaalbaar is.

Op die manier creëren we  kwalitatieve woningen waarbij de verhouding tussen prijs en kwaliteit perfect in balans is. We willen  onze klanten  topkwaliteit bieden voor een correcte prijs.

We werken uitsluitend met bekende merken en leveranciers (zie promotie van Wienerberger hier). We kiezen steevast voor 1ste keus materialen. Alle gekozen materialen dragen het keurmerk van een onafhankelijke kwaliteitsinstelling.

We omringen ons met mensen met kennis van zaken. We laten ons adviseren door de architect, onafhankelijk stabiliteitsingenieur, energiedeskundige, landmeter, notaris …

Op die manier bouwen we steeds opnieuw unieke, kwalitatieve en duurzame woningen, waarbij de tevredenheid van de  klant op de eerste plaats komt.

Had je graag wat meer info gehad? Bel of mail ons 7 op 7.

Tot binnenkort,

Steven en Pascal

1Stein Projects

Een andere kijk op vastgoed

Bij ons vind je een unieke, kwalitatieve thuis. Een thuis waarbij je een wow-gevoel moeilijk kunt onderdrukken.
Wil je net dat tikkeltje meer voor een correcte prijs....

We helpen graag